Šta ako ispod tuš kabine curi voda

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Curenje vode ispod tuš kabine može imati najrazličitije uzroke. Najvažnije je otkriti pravi uzrok i rešiti ga, a još je bolje sprečiti problem. Jedna od najčešćih razloga je loše nivelisanje tuš kabine, koja nije nalegla na pločice i nije dobro nivelisana, što ostavlja prostora vodi da se probije i izbije ispod tuš kabine. 

U nekim slučajevima tuš kabina se posebnim silikonom lepi na pločice, a ako je silikon loš, on će posle nekog vremena popustiti, što će stvoriti vodi put da prođe ispod pločica.
Treći razlog može biti u vezi sa lošim kvalitetom tuš kabine. Zbog lošeg kvaliteta tuš kabina može popucati i na njoj se mogu pojaviti pukotine, kroz koje voda prolazi i odlazi ispod. Kada kupujete tuš kabinu izbegavajte neproverene proizvođače i polovne tuš kabine.

Ukoliko vam je potreban savet oko odabira tuš kabine, posavetujte se sa nama. Mi smo jedan od najboljih vodoinstalaterskih servisa, sa preko 40 godina iskustva. Uspešno rešavamo posledice curenja tuš kabine i saniramo kvar, kada ustanovimo šta je dovelo do istog.

Možete računati na nas 24 sata/ 7 dana u nedelji. Dostupni smo na teritoriji celog Beograda i imamo službu za hitne intervencije. Dolazimo sa neophodnim alatom da saniramo curenje vode ispod tuš kabine zamenimo tuš kabinu, ukoliko je potrebno.