Zagušenje oluka na zgradi

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zagušenje oluka na zgradi dešava se usled neredovnog održavanja zgrade i oluka, kao i od nanosa prljavštine, lišća i otpadaka usled vremenskih neprilika. Kada je održavanje zgrade u pitanju i njeno funkcionisanje, time bi trebalo da se bavi stečajni upravnik koji bi trebalo da vodi računa o funkcionisanju zgrade i bezbednosti za sve stanare. Samim tim, ukoliko su oluci pretrpani i zagušeni, može doći do zadržavanja vode, a voda dalje može da prodre na krov i u samu zgradu, nanoseći štetu konstrukciji, ukoliko se problem ne reši blagovremeno.

Tada bi trebalo pozvati dežurnu službu za čišćenje i održavanje oluka na zgradama i kućama. Problem se veoma lako rešava uz modernu mehanizaciju, oluci će biti ponovo prohodni, a kiša se neće zadržavati.

Čišćenje oluka vodoinstalateri nude kao svoju standardnu uslugu. Ono se vrši uz pomoć specijalnih woma vozila, koji veoma lako rešavaju problem. Vodoinstalateri mogu očistiti oluke na veoma velikim visinama, uz pomoć neophodne opreme što je i specijalnost ovih servisa.