Baterije sa tri cevi za sudoperu

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Nema sumnje da tehnologija napreduje i da se to može videti u svakom segmentu života. Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko van angažovani vodoinstalater ponudi da u vašem stanu ili kući, odnosno u poslovnom prostoru instalira i bateriju, koja će vam možda izgledati neobično. U pitanju je baterija sa tri cevi za sudoperu. 

Podrazumeva se da je vrlo važno da slavina, odnosno baterija u sudoperi bude takva, da domaćici ne predstavlja problem da je koristi. Naravno da nije tako jednostavno pronaći sve to, kada se uzme u obzir da na tržištu postoje zaista mnogobrojni proizvodi. 

Ranije su postojale samo univerzalne baterije i nije bilo razloga za razmišljanje. Dovoljno je bilo da izaberete koju bateriju želite da koristite, te da vodoinstalater dođe i montira je. 

Baterije sa tri cevi su specifične u tom smislu što na njima postoji samo jedan dovod vode. A to u praksi znači da ne postoji mogućnost da se jedna od te tri cevi jednostavno zapuši, da bi mogla da funkcioniše kao baterija sa dve cevi. 

Sve to je zbog principa rada, tako da ako se odlučite da u vašoj kuhinji bude ugrađena baterija sa tri cevi za sudoperu, svakako je dobro da prvo izabrani vodoinstalater bude upoznat sa samim prostorom, odnosno sa mogućnostima koje nudi. 

Većina takvih baterija je jednoručna, mada se mogu naći modeli koji uključuju i dve rucice. Isto tako, baterija sa tri cevi za sudoperu može da uključuje i tuš na izvlačenje, što je velika prednost ukoliko vam je potreban. 

Vrlo je važno da postoji adekvatan bojler za ugradnju ovakve baterije, pa je iz tog razloga dobro da pre ugradnje vodoinstalater bude potpuno siguran da je moguće u vašoj kuhinji izvršiti ugradnju.