Zamena mešačke glave na slavini

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zamena mešačke glave na slavini je važan korak koji se preduzima zbog curenja vode oko slavine, što može biti prilično iritantno i potencijalno opasno. Ovaj problem obično proizlazi iz habanja cevi i baterije, što dovodi do sitnih pukotinama i nekontrolisanog  izlivanja vode.

Još jedan važan razlog za zamenu mešačke glave je neadekvatno podešavanje temperature vode. Ako se ručica ne pokreće dovoljno lako ili ako dolazi do brzog mešanja vruće i hladne vode bez postepenog zagrevanja ili hlađenja, možete doživeti čak i opekotine i neprijatno iskustvo jer nikada ne znate da li će voda biti prehladna ili prevruća.

Zbog svih ovih razloga, zamena mešačke glave na slavini se mora uraditi što pre. Naš tim vodoinstalatera stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pružili brzu i efikasnu uslugu zamene mešačke glave. Bez obzira da li je potrebno samo zameniti glavu ili montirati potpuno novu bateriju, možete nas pozvati i zakazati intervenciju.

Naši vodoinstalateri su dostupni svakodnevno i spremni su da vam pruže uslugu bilo gde u Beogradu. Ne morate brinuti o nabavci novog mešača baterije, jer ćemo mi doneti sve potrebne delove i opremu. Nakon montaže, pažljivo ćemo testirati novu mešačku glavu kako bismo se uverili da sve funkcioniše besprekorno.