Dodavanje silikona ispod tuš kabine

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ugradnja tuš kabine, osim odabira tuš kabine po vašoj meri, koja će vam se najviše dopasti i uklapati u kupatilu, zahteva i kvalitetnu ugradnju. Kako bi ugradnja prošla kako bi trebalo, potrebno je da se koristi određena tehnika i veoma dobri materijali za ugradnju. Tu pre svega mislimo na, kvalitetan lepak i silikon, koji služi da se tuš kabina fiksira za pločice.

Vremenom će sigurno doći do toga da se tuš kabina olabavi i da popusti, pa voda odmah pronađe svoj put, zbog čega vidite vodu na podu kupatila, što deluje veoma neuredno.

Kako bi izbegli ovu pojavu, neophodno je da imate dobar alat, materijal ali i tuš kabinu. Nakon nekog vremena biće potrebno da se silikon dopuni, kako izmežu tuš kabine i pločica ne bi bilo lufta i kako voda ne bi curela ispod. Za to će vam biti potreban i dobar vodoinstalater, zato nas obavezno pozovite i zakažite ovu intervenciju.

Naši vodoinstalateri su sigurni, pouzdani i rade sa kvalitetnim proverenim materijalima, koji će vam obezbediti pouzdanu uslugu.

Dodavanjem silikona, produžavate život tuš kabini i nemate smetnje u vidu poplava i pomeranja tuš kabine.

Ovu intervenciju radimo svakodnevno, bez obzira da li je tuš kabina ugradna, pravljena ili zidana.

Garancija koju dajemo će vam biti sigurnost za sve dalje usluge koje budete zakazivali kod  nas. U slučaju da još niste sarađivali sa nama, možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći za bilo koju vodoinstalatersku intervenciju. Lepo je znati da sve usluge možete naći u jednom servisu, gde rade sertifikovani vodoinstalateri sa iskustvom.