Restauracija hidromasažne kade

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Hidromasažna kada je jedna od najkorisnijih stvari u kući, a kupanje u njoj pruža osećaj prave relaksacije i oslobađanje od stresa. Ipak, zbog svojih mnogobrojnih funkcija i delova, kao što su svetla, zvučnici, mlaznice, creva, dešava se da je ona ponekad u kvaru, te joj je potrebna popravka, a ponekad i cela restauracija.

Znate i sami koliko je dobar osećaj dok se opuštate u hidromasažnoj kadi, ali takođe, znate i da ona jednim delom radi i na struju, te ako primetite da je došlo do kvara, da je crevo ispalo ili da mlaznice ne rade, opuštanje može poći i po zlu. Zato obavezno kontaktirajte naše vodoinstalatere.

Naš tim vodoinstalatera ima puno iskustva i prakse u popravci i restauraciji hidromasažnih kada. Radimo sve vrste popravki od zamene i popravke creva, do zamene svih delova, sijalica, mlaznica, ventila i drugih sitnih delova, koji vam omogućavaju punu funkcionalnost i uživanje u hidromasažnoj kadi.

I sami znate da je hidromasažna kada bez ovih funkcija samo obična kada, i zato ne dozvolite da ostane zapuštena i da ostanete uskraćeni za pravo uživanje. Rezervni delovi su takođe naša briga, a nakon svake usluge dobijate i račun i garanciju, za sve usluge koje radimo.

Svaki trenutak je pravi trenutak da nas pozovete. radimo i zimi i leti, ali i praznicima, 24 sata dnevno. Pokrivamo ceo Beograd, zato nemojte čekati, već još koliko sutra uživajte u svim čarima hidromasažne kade.