Šta kada kanalizacija vraća u slivnik u kupatilu?

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada kanalizacija počne da vraća vodu u slivnik u kupatilu, to je znak zagušenja u sistemu. Potrebno je pronaći uzrok zagušenja ali i utvrditi tačno mesto, kako bi se problem što pre uspešno rešio.

Uzroci mogu biti brojni a najčešće su to naslage koje su napravljene od ostataka sapunice, dlaka, vlažNih maramica i drugih kozmetičkih proizvoda koji se ne rastvaraju u vodi

Kada se suočite sa ovakvim problemom, prvo što treba da uradite je prekinuti korišćenje vode u kupatilu kako biste sprečili dalje vraćanje vode iz slivnika. Zatim, pozovite  našeg profesionalnog vodoinstalatera koji će izvršiti detaljnu inspekciju sistema kanalizacije i utvrditi uzrok problema.

Začepljenje kanalizacionih cevi obično zahteva upotrebu specijalizovanih alata poput hidročistača ili specijalnih kablova za čišćenje cevi. Ovi alati omogućavaju efikasno uklanjanje blokada i obnavljanje normalnog protoka vode kroz kanalizacioni sistem.

U svakom slučaju, važno je da se problem reši što je pre moguće kako bi se sprečile dalje komplikacije i očuvala higijena i funkcionalnost kupatila. Redovno održavanje kanalizacionog sistema je važno kako bi sprečili dalje komplikacije i zagušenja.  

Naš vodoinstalaterski servis uvek će vam dati dobar savet ali i stručnu uslugu ali i dolazak u najkraćem roku, u skladu sa tim koliko je stanje urgentno.

Račun i garancija se podrazumevaju a mi smo tu za vas 24 sata dnevno.