Servisiranje fekalne pumpe

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Uz savremene tehnologije koje se koriste za održavanje sanitarnih sistema, servisiranje fekalne pumpe postalo je neizbežna potreba za održavanje higijene i funkcionalnosti. Ova vitalna komponenta sanitarnog sistema je važna za efikasno odvođenje otpadnih voda iz domova, poslovnih objekata ili drugih građevinskih struktura. Da bi fekalna pumpa besprekorno funkcionisala, redovno održavanje je neophodno. Specijalizovane firme za popravku i servisranje fekalnih pumpi rade redovno održavanje ovih pumpi ali i edukaciju novih korisnika, ukoliko prvi put ugrađujete ovakve pumpe.

Kada je servis u pitanju često je potrebna zamena delova, provera i redovno održavanje ovih pumpi. Ugradnja fekalnih pumpi je posebna usluga i koristi se kada se prvi put montira ova šumpa. Kada se radi zamena zn ači da je došlo do kvara stare pumpe i da ne pomaže zamena delova, već se mora ugraditi nova.

Stručni tim iz našeg servisa će vam dati najbolji savet kako da izaberete najbolji model pumpe u skladu sa vašim potrebama a uradiće i proveru i montažu.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i mi ćemo doći na vašu adresu.Nakon ugradnje ili popravke fekalne pumpe dobićete račun ka oi garanciju za stručno servisranje. Naš servis postoji više od nekoliko decenija i jedna je od najstručnijih u gradu kada su u pitanju vodoinstalaterske usluge.