Zamena obične slavine za Delimano

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Možda ste kupili Delimano slavinu i sada želite da staru slavinu zamenite. Sada ćemo opisati situaciju koja je najgora koja može da se dogodi a da pri tome, vi sami budete krivi za to.

Naime, postoji dosta ljudi koji žele da budu sami svoji majstori. Jednostavno, vole kućne popravke, oduvek ih je majstorisanje privlačilo, ne žele da zavise ni od koga, a primamljivo im deluje i ideja da uštede novac.

Pri tome, oni imaju alat koji može da se nazove poluprofesionalan, koga su kupili odavno, a takođe su pogledali dosta video klipova o tome kako se nešto radi, konkretno, u ovom slučaju, kako se obična slavina menja Delimano slavinom.

Da bi sve proteklo u najboljem redu, tu je dobronamerni komšija ili prijatelj, i deluje da može da se počne sa radom. Ono što je najgore a što lako može da se dogodi, jeste da tokom nestručne demontaže i montaže nove Delimano slavine, tu novu slavinu oštetite. 

Ovakvo oštećenje, neće vam priznati nijedan prodavac, pošto je svuda u uputstvu za upotrebu naglašeno da treba da se montira od strane stručnog i ovlašćenog llica, te da sve štete i kvarovi koji nastanu jer nije tako rađeno, neće biti priznati.

Delimano slavine nisu jeftine, da biste sa njima mogli da se igrate. Najbolje je da odmah pozovete majstore, koji će doći u roku od sat vremena, ako ste nestrpljivi, i onda ne morate da brinete. Sve će da bude odrađeno prema pravilima struke, a vi ćete dobiti garanciju za rad.