Zamena plovka u vodokotliću

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U slučaju da vodokotlić više nije funkcionalan, potrebno ga je zameniti. Neispravan vodokotlić može dovesti do izlivanja vode, poplave ali i velikog utroška vode koju niste iskoristili. Sa druge strane on može proizvoditi veoma neprijatan zvuk. Pokvaren plovak neprimetno može dovesti do velikih troškova vode, zato čim primetite neki nesvakidašnji zvuk, pozovite vodoinstalatera.


Zamena plovka nije nešto što previše dugo traje, a ukoliko imate ugradni vodokotllić zamena plovka bi mogla malo duže da potraje, jer su delovi ugradnog vodokotlića teže dostupni.

Ipak, naši vodoinstalateri su profesionalci i zamenu plovka rade svakodnevno. ne mrate brinuti o adekvatnom modelu, jer će naši vodoinstalateri nabaviti novi plovak za vas.

Sve naše usluge su vam dostupne 24 sata dnevno, a u zavisnosti koliko e intervencija hitna, mi ćemo se potruditi da izađemo na teren u najkraćem roku.

Nakon usluge zamene plovka na vodokotliću, ali i zamene bilo kog dela, dobijate račun i garanciju.


Takođe, uz zamenu plovka, proverićemo i da li je možda došlo do zagušenja ili postoji rizik od zagušenja wc šolje, što je veoma korisno, kako vam se ne bi desilo da morate ponovo da nas kontaktirate. Jedniim dolaskom možemo proveriti ventile, wc šolju i druge parametre i tako preventivno odložiti intervencije i sprečiti kvarove.

Dobro smo organizovani tako da pokrivamo područje celog Beograda i u najvećem broju slučajeva dolazimo za manje od pola sata na vašu adresu.
Naše povoljne cene su još jedan od razloga zbog čega imamo veliki broj zadovoljnih klijenata na teritoriji grada.