Zamena cevi koja je istrulila u zidu

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Cev koja je istrulila u zidu potrebno je hitno zameniti. Cevi su sklone koroziji i truljenju, usled zastrelosti i i predugog kontakta sa vodom. Cevi gube svoj oblik i teksturu vremenom i neminovno propadaju pa ih je potrebno zameniti u jednom trenutku nekada su se koristile metalne cevi i one su bile sklonije koroziji, što možemo videti u objektima stare gradnje. Novije plastificirane cevi su kvalitetnije i izzdržljivije, manje su sklone oštećenjima i propadanju.

Ipak, ukoliko živite u staroj zgradi, sva je prilika da ćete jednu ili nekoliko cevi morati da zamenite. Zato pozovite najbolji servis za ovu vrstu usluge, naš vodoinstalaterski servis koji zamenu cevi radi svakodnevno. Ranije je vodoinstalaterima bilo teško da lociraju gde se tačno nalazi oštećena cev, ali cevi koje su korodirale pucaju na nekim mestima i postaju bušne a samim tim i nefunkcionalne. To se manifestuje curenjem vode u zidovima, a mi to pepoznajemo u vidu vlage u zidu. Na mestu gde smo primetili fleke od vlage, možemo konstantovati da je došlo do pucanja cevi. Ovaj problem je potrebno što pre rešiti tako što ćete pozvati stručnog i profesionalnog vodoinstalatera iz našeg servisa.

Ne samo da vam je naš serviis dostupan svakog dana već je i otvorena naša specijalna služba za hitne situaciije. Nakon svake detekcije i zamene cevi, dajemo račun ali i garanciju kako biste bili sigurn da je sve urađeno kako treba.

Ne dozvolite da se vlaga stvara u zidu i da dođe do pojave plesni ii buđi koja vam može oštetiti zidove.