Zamena dotrajalih cevi

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Ponekad je potrebno zameniti sve vodovodne cevi, naročiti ako živite u objektu u staroj gradnji. Zamena dotrajalih cevi može biti kompletna ili delimična. Danas postoji mnogo finijih metoda pomoću kojih naši vodoinstalateri mogu utvrditi koje cevi su oštećene i koje su spremne za zamenu.

Pomoću specijalnih kamera može se snimiti stanje svih cevi u kući, celom dužinom. Na taj način možemo otkriti da li ima zagušenja i na kom su mestu i da li su cevi oštećene i koje cevi su oštećene.
Kada vodoinstalateri imaju tu informaciju biće im lakše da urade potpunu ili delimičnu zamenu dotrajalih cevi. Oštećene cevi se moraju zameniti, jer postoji opasnost od korozije i pucanja ostalih cevi. Samim tim i do vode u kući i poplavlenih zidova. Pucanje cevi ne može da se otkrije jednostavno, a kada se pojave tragovi vlage to najčešće znači da je prošlo puno vode kroz cevi. zato se može delovati preventivno i uraditi snimanje  cevi kamerom, kako biste znali da li sun eke cevi oštećene pre nego što dođe do izlivanja vode.

Ukoliko želite da zakažete snimanje cevi kamerom, pozovite naš servis. Mi ćemo doći u njakraćem roku na vašu adresu, bilo gde u Beogradu.

Naš stručni tim vodoinstalatera ima sve neophodne licence i za snimanje cevi i za zamenu dotrajalih cevi