Zamena sifona kade

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zamena sifona kade je potrebna jer omogućava normalan protok vode u kadi. Kada je sifon zastareo ili je napukao potrebno ga je zameniti da ne bi došlo do poplave u kupatilu. Zato je najbolje da pozovete  vodoinstalatera koji će moći da uradi zamenu sifona.


Vodoinstalater će isključiti dovod vode u kadu, kako bi zamenio sifon. Ukoliko je sifon zastareo on će ga zameniti. Pre zamene sifona potrebno je isprazniti kadu i zameniti stare sifone. Sifon je veoma bitan element kako u kadi tako i u lavabou, jer kad one nefunkcioniše, može doći do poplave i zagušenja.


Sifona ima u nekoliko oblika i modela, a rebrasti sifon je najčešće korišćen. Nabavka sifona je nešto što možete prepustiti našim vodoinstalaterima. Potrebno je da nas pozovete reervišete termin, a ukoliko procenite da je potrebno da dođemo po hitnom postupku, pozovite naš servis za hitne intervencije. Naše ekipe su raspoređene po celom gradu i možemo stići u najkraćem roku. Imamo veoma pristupačne cene, a u sklopu usluge od nas dobijate račun i garanciju na sve delove i usluge.


Naš vodoinstalaterski tim sačinjen je od iskusnih vodoinstalatera i može uraditi sve vodoinstalaterske usluge. Nakon zamene sifona, koji bi trebalo da bude kvalitetan i nov, potrebno je proveriti da li su sve instalacije dobre i da li negde curi voda. Nakon što naš vodoinstalater to proveri i sve bude u redu, možemo reći da je intervencija uspela.