Ugradnja sanitarija u celom kupatilu

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Ugradnja sanitarija u celom kupatilu se najčešće radi kada se radi adaptacija i renoviranje kupatila. Ugradnju sanitarija, ako izuzmemo pločice koju keramičari moraju završiti pre ugradnje sanitarija, se radi postepeno. Potrebno je napraviti jasan plan i raspored sanitarija u odnosu na raspored u kupatilu. Najčešće se radi ugradnja kade ili tuš kabine, wc šolje, lavaboa, ormarića.

Posebno kod wc šolje potrebno je napraviti razmak između vrata, tako da se vrata mogu lako otvoriti i zatvoriti. Razmak između sanitarija takođe mora biti odgovarajući kako bi svi ukućani mogli da koriste kupatilo i kako bi kupatilo bilo funkcionalno.

Ugradnja svih sanitarija se može uraditi za jedan dan i za to bi trebalo da angažujete naš vodoinstalaterski servis. Posebno kada planirat dizajn enterijera kupatila neophodno je da boju sanitarija uklopite sa pločicama i ostatkom elemenata. Birajte kvalitetne sanitarije, a ako želite izradu tuš kabine i staklenog paravana, trebalo bi prvo to da uradite, kako bi kasnije uklopili ostale elemente.

Svakako da sve sanitarije moraju biti kvalitetne kako bi vam duže trajale, ajoš je važnija pravilna montaža.

Adekvatna montaža sprečava da dođe do curenja vode ispod tuš kabine i wc šolje ali i do izlivanja vode ispod lavaboa. Takođe, nestručna montaža može dovesti kasnije do oštećenja sanitarija i do pucanja, što može povrediti vas i ukućane koji žive u vašoj kući.