Skupljanje vode na slivniku u dvorištu

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Čišćenje dvorišnih slivnika je obavezan deo svakoga ko ima dvorište, najčešće se voda u slivniku sakuplja iz oluke i odlazi u slivnik. Ako je slivnik zapušen, to se najčešće dešava u zimskim mesecima, usled nakupljanja kamenčića, lišća i prašine koji mogu napraviti prepreku da voda ode u slivnik.

Ako se nivo vode podigne u slivniku, sasvim je sigurno da je došlo do zagušenja.To je veliki problem jer voda može dospeti i u podrume, ali i stanove. Zato je zagušenje slivnika potrebno shvatiti ozbiljno i što pre ga rešiti.

Za čišćenje i otpušavanje dvorišnih slivnika zaduženi su vodoinstalateri koji će doći u najkraćem roku. U svakom ozbiljnijem servisu. Odgušenje dvorišnih slivnika se obično uspešno rešava uz pomoć mašina pod pritiskom i mašinskog odgušenja kanalizacije. Potrebno je iz cevi isprati sve naslage, kako bi one bile prohodne i čiste a dvorišna kanalizacija se može veoma brzo zagušiti.

Takođe, za ovu intervenciju koriste se i voma vozila i cisterne za otpušavanje slivnika. Ovaj najagresivniji pristup je potreban za detaljno i eikasno čišćenje slivnika i kanalizacije, ukoliko želite trajne rezultate. Naravno, ovu vrstu intervencija ne mogu raditi svi vodoinstalateri, već samo oni ovlašćen, sa iskustvom.

Potrebno je da redovno pregledate slivnike i vodite računa da se oni ne zapuše. Njihovo čišćenje preporučljivo je bar jednom godišnje, najčešće pred zimsku sezonu, jer tada ima najviše zemlja i nanosa lišća koji mogu ozbiljno zapušiti kanalizaciju.

Kada angažujete profes ionalce koji znaju svoj posao, tada možete očekivati najsavremeniju uslugu, a uz to biti sigurni kao kupac. Za svaku uslugu dobijate i račun i garanciju, a što je najvažnije i je da od najbitnijih prednosti jeste da ovakvi servisi moraju biti dostupni 24 sata/7 dana u nedelji. Obično su dežurstva organizovana i preko hitnih službi koje su otvorene uvek i spremne za hitan izalazak na teren.