Zamena slavine na lavabou

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Kada primetite da baterija na lavabou curi, obično nije neophodno odmah da bude izvršena zamena. Međutim, ljudi se obično odlučuju na to prilikom renoviranja kupatila, ali i ako smatraju da je baterija dotrajala i da je treba zameniti novom. 

Da ne biste imali bilo kakav problem, uvek je dobro da vodoinstalater to izvrši, budući da ne samo da ima znanje, nego i iskustvo. Uz to, ukoliko neki problem iskrsne dok se vrši zamena slavine na lavabou, nema sumnje da će taj majstor moći da ga otkloni bolje nego bilo koje fizičko lice, koje se tim poslom ne bavi. 

Kako zameniti slavinu na lavabou?

Na internetu se mogu naći brojni sajtovi, gde je kroz slike ili video prikazano kako bi trebalo da bude izvršena zamena slavine na lavabou. Podrazumeva se da se sa tim definitivno ne treba igrati, prosto zato što može da se javi neki problem, koji će zahtevati angažovanje majstora. 

Da biste to zaista sprečili, najbolje je da vodoinstalater konkretnu zamenu izvrši. Ali bi pre toga takođe trebalo da se sa njim konsultujete, kako biste kupili odgovarajuću bateriju. Naime, danas se na tržištu mogu naći različite vrste baterija, pa tako i one koje imaju dve ili tri cevi, na primer, a za čiju montažu je potrebno da postoje određeni elementi. 

Da ne biste razmišljali da li je baterija odgovarajuća i da li uopšte može da bude montirana u vašem kupatilu, najbolje je da vodoinstalater poseti konkretni objekat, bilo stan ili kuću, te da vam preporuči koje baterije bi bile odgovarajuće. Posle toga će on u kratkom roku i da izvrši zamenu.