Zamena mešačke glave baterije

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19


Mešačka glava baterije na tušu može se zameniti iz nekoliko razloga. Prvi i najlogičnij razlog jeste curenje vode oko slavine, koje neće stati i može se samo pogoršati. Ovo curenje vode najčešće je uzrokovano habanjem cevi i baterije, zbog čega se javlajju sitne pukotine i voda izlazi napolje.

Kako bi dostigli idealnu temperature vode, možemo potrošiti puno vremena ako se ručica ne pokreće dovoljno lako, trebalo bi prekontrolisati mešač glave na bateriji i po potrebi je zameniti.

Brzo mešanje vruće i hladne vode bez postepenog zagrevanja ili hlađenja vode, može biti veomaa iritirajuće ali i veoma opasno, jer se možete opeći usled iznenadne promene temperature vode.

To je ujedno i najvažniji razlog ali i previše vremena za postizanjje idealne temperature. Sve su ovo razlozi da se mešaška glava na bateriji zameni i to po hitnom postupku. Zato možete pozvati naš servis i zakazati intervenciju. Naši vodoinstalateri ovakve usluge rade svakodnevno, a ukoliko želite da montirate novu bateriju ili zaamenite mešačku glavu, to takođe možete zakazati pozivom na naše brojeve telefona u Beogradu.

U kratkom roku, dolazimo na adresu bilo gde u Beogradu. Ne morate sami kupovati nov mešač baterije već možete angažovati nas. Mi ćemo doći na vašu adresu sa novim funkcionalnim mešačem baterije, montirati ga a zatim testirati, kako bi se uverili da je fnkcioalan i da će postepeno zagrevati vodu i prelazii a hladnijeg režima na topli i obrnuto.