Sat na vodomeru se jako brzo vrti

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ako ste uočili da se sat na vodomeru jako brzo vrti, onda je dobro da saznate šta to tačno znači. Može da bude da vaš vodomer ne radi kako treba, ili je jednostavno povećana potrošnja vode.

U svakom slučaju, neophodna vam je pomoć majstora, koji će pogledati o čemu se tačno radi i gde je problem. Na čitavoj teritoriji Beograda, majstori mogu da dođu za oko sat vremena, tako da nije važno gde ste precizno locirani. Ovo se, naravno, odnosi na hitne intervencije. Sve druge intervencije mogu da sačekaju, što znači da će ekipe doći u ono vreme koje se dogovorite i koje vama odgovara.

Naši majstori su profesionalci sa preko dvadeset godina iskustva, tako da mogu da reše svaki kvar, i ništa za njih ne predstavlja iznenađenje, jer su se sa svime već prethodno susreli. Cene hitnih intervencija su nešto više u odnosu na redovne, iz sasvim jasnih, opravdanih i razumljivih razloga. Ipak, prednost je u tome što možete da se obratite u bilo koje doba noći ili dana, preko praznika, vikenda, godišnjih odmora...