Šta kada se WC šolja odvoji od poda?

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Za mnoge stare zgrade je karakteristično da imaju isto tako stare sanitarije, i da ništa nije rađeno po pitanju renoviranja. Shodno tome, naše ekipe su viđale na terenu, da su wc šolje stare preko trideset i više godina i da i dalje rade, jer su na njima rađene neke intervencije, kao što su otpušavanje, ili zamena kompletnog vodokotlića, te nekog njegovog dela... Ipak, celokupna wc šolja nikada nije menjana novom.

Za razliku od nekadašnjeg vremena, danas postoje wc šolje koje su moderne, i imaju više funkcija koje vam mogu olakšati upotrebu i uštedeti vodu. To je recimo, monoblok wc šolja, koja izgleda estetski veoma prikladno, a uz to poseduje dva dugmeta, jedno za slabiji i jedno za jači mlaz vode. 

Kada se wc šolja odvoji od poda, to znači ili da je previše stara, ili da je nova, ali ugradnja nije urađena onako kako bi trebalo. U ovim slučajevima, najbolje je da se odmah obratite našim majstorima. Oni će izaći na teren u roku od sat vremena, i doći do vas, gde god da se nalazite u Beogradu. Što je najbolje, dolazak se uopšte ne naplaćuje, već samo ruke majstora i delovi koji se zamene.

Izbegnite neprijatne situacije kao što je izlivanje sadržaja ili same vode iz wc šolje, zbog toga što se ona odvojila od poda, i zovite naše ekipe odmah. Kada se izlije wc šolja, to onda znači da ćete morati da dezinfikujete pola stana gde god se ta voda raširila, a to svakako ne želite.