Šta kada pukne staklo na vodomeru?

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Ako pukne staklo na vodomeru, taj problem može dovesti curenja vode i oštećenja samog vodomera. Pukotina stakla na vodomeru je znak da bi trebalo da isključite dovod vode. Ovo će sprečiti dalje curenje vode i smanjiti potencijalne štete.

Zamena stakla na vodomeru obično zahteva stručnost. Preporučljivo je pozvati vodoinstalatera kako bi procenio situaciju i izvršio zamenu stakla ili vodomera.

Dok čekate vodoinstalatera, postavite šerpe i peškire ispod pukotine kako biste uhvatili vodu koja curi da se ona ne bi razlivala po celom kupatilu. Ovo može pomoći u sprečavanju dodatnih šteta u objektu.

Ako je moguće, zabeležite trenutno stanje vodomera kako biste kasnije imali informaciju o potrošnji vode. To će vam koristiti kada budete merili potrošnju vode.

Važno je da brzo delujete kako biste sprečili dalje curenje vode i oštećenja. Ovo je situacija koja zahteva intervenciju stručnjaka kako bi postigli otklanjanje problema i očuvanje funkcionalnosti vodomera. Takođe je važno da što pre reagujete i da ne dopustite da vodomer radi sa napuklim staklom.

Naša hitna služba radi 24 sata dnevno i možete zakazati intervenciju u bilo koje vreme. Kada procenimo da je intervencija hitna u najkraćem roku ćemo stići na vašu adresu.