Zamena pumpe hidromasažne kade

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Verovatno nema lepšeg osećaja nego kada se vratite uveče sa posla i možete da uronite u svoju hidromasažnu kadu... Još je lepše kada imate društvo, uz čašu šampanjca i čokoladne bombone iz vaše omiljene bombonjere...

Ipak, užitak može da vam pokvari to što ne radi pumpa na hidromasažnoj kadi. Naime, pumpa služi tome da se mlazevi raspršuju, tako da imate utisak da vas mlaz vode masira, i upravo od toga i potiče samo ime ovakvog modela kade.

Naravno, kod popravke ovakvog kvara, vi ste sasvim nemoćni, tako da je najbolja odluka da se pozovu majstori koji će doći u roku od sat vremena i videti šta nije u redu.

Naše ekipe su toliko specijalizovane tokom proteklih trideset i više godina, da zaista ne treba čekati mnogo, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Možete da budete u samom srcu grada, ali isto tako i u Sremčici, Zemun polju, Barajevu ili bilo gde drugde... – majstori stižu. Takođe, kod nas nema izgovora koji obično glase da morate da sačekate par dana, pošto postoje intervencije koje su ranije ugovorene.

Uz pomoć naših majstora, kvar na vašoj hidromasažnoj kadi će biti otklonjen isto vreče i vi ćete moći da uživate u svim čarima koje vam ona pruža. Pri tome, nećete imati nikakvu nervozu, niti stres, jer onog trenutka kada pozovete broj telefona naših ekipa, sve je dalje prepušteno njima. I cene su veoma realne i prikladne kvalitetu rada koji se obavlja i brzini pružene usluge. Opustite se i pozovite!