Ispumpavanje vode iz podruma

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Voda u podrumu može napraviti veliki problem i napraviti vlagu u kući, zato je potrebno da se ona na vreme primeti kako ne bi ostale posledice.

Ponekad je teško uraditi detekciju curenja vode, jer su cevi u podrumu teže dostupne. Ipak i za to postoji rešenje, a to su specijalizovane kamere koje snimaju cevi i prikazuju putem snimka tačno mesto gde je nastalo curenje vode, i gde je napukla cev. Na taj način problem se može mnogo brže rešiti, a cevi zameniti. Naši vodoinstalateri su posebno obučeni za rad sa cevima, u svim uslovima.

Znaci da je došlo do curenja vode u podrumu jeste šuštanje cevi, miris vlage i vlažni zidovi. Naši vodoinstalateri će na najbrži mogući način uraditi preciznu detekciju a zatim ispumpati vodu iz podruma, ukoliko je reč o većoj količini vode. Voda iz podruma se ispumpava specijalnim mašinama za ispumpavanje vode, ali to je posledica ovog problema i rad na sanaciji. Ipak potrebno je utvrditi uzrok, jer izvlačenje vode nije dovoljno, ako su cevi oštećene, jer će brzo nakon toga ponovo doći do poplave.

Zato naši vodoistalateri kada izađu na teren prvo ispumpaju vodu, a zatim zavrnu glavni ventil, kako voda ne bi dalje oticala. Zamena cevi je neophodna ako primetimo da je došlo do pucanja cevi. Zato nas obavezno pozovite. Posebno smo specijalzovani za hitne intervencije, a ovo je jedna od njih. Nemojte prepustiti ništa slučaju, jer vam se može desiti da se ceo objekat poplavi. Pozovite čim primetite prve znake vode u podrumu.