Izbacivanje vode iz podruma

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Suočavanje sa problemom curenja vode u podrumu može uzrokovati ozbiljne posledice, poput stvaranja vlage u kući. Važno je blagovremeno primetiti prisustvo  vode kako biste sprečili dalju štetu.

Samo lociranje mesta  curenja vode ponekad može biti izazovno, posebno ako se cevi  nalaze u teško dostupnim delovima podruma. Međutim, postoje specijazovane kamere koje mogu snimati cevi i prikazati snimak s preciznom lokacijom curenja vode i mesta gde je cev napukla. Na ovaj način problem se može brže rešiti, a oštećene cevi zameniti. Naši vodoinstalateri su stručno obučeni za rad s cevima u svim uslovima

Neki od znakova koji ukazuju na curenje vode u podrumu uključuju šuštanje cevi, miris vlage i vlažne zidove. Naši vodoinstalateri će brzo i precizno detektovati problem i, ako je potrebno, ispumpati vodu iz podruma, posebno ako se radi o većoj količini vode. Ispumpavanje vode iz podruma vrši se pomoću specijalnih uređaja za tu namenu.  Međutim, važno je utvrditi uzrok curenja vode jer samo izvlačenje vode nije dovoljno ako su cevi oštećene, jer će se problem brzo nakon toga ponoviti.

Zato, kada naši vodoinstalateri stignu na teren, prvo će zatvoriti glavni ventil, kako bi se sprečilo dalje oticanje vode, a zatim ispumpati vodu specjalnim mašinama.  Zamena oštećenih cevi je nužna ako primetimo pucanje.

Stoga vas pozivamo da nas obavezno kontaktirate. Posebno smo specijalizovani za hitne intervencije, a ovo je jedna od njih. Nemojte prepustiti ništa slučaju, jer postoji mogućnost da se celi objekt poplavi. Obratite nam se odmah čim primetite prve znakove vode u podrumu.