Zaglavljeno dugme za pokretanje prskalica hidromasažne kade

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Hidromasažne kade su veoma prikladne sa savremenog čoveka dvadeset prvog veka iz jednostavnog razloga jer se živi veoma brzo, obaveza ima previše, a dan izgleda prekratak. Stalno smo izloženi stresu, tako da nam je neophodno da kada se vratimo u svoj topli dom, možemo da se opustimo. 

Voda jako lepo opušta čoveka, posebno ako ga miluju mlazevi hiromasažne kade... Ovi mlazevi vode opuštaju mišiće, tako da dolazi do relaksacije i samog uma... Posebno je prijatno ukoliko imate društvo, i čašu šampanjca, kao i čokoladice vaše omiljene bombonjere...

Ipak, šta ako postoji neki kvar na hidromasažnoj kadi, koji će svu ovu napred opisanu idilu da sasvim poremeti i ništa od uživanja o kome ste maštali tokom celog dana dok ste radili na poslu?

Dovoljno je da bude zaglavljeno dugme za pokretanje prskalica hidromasažne kade, pa da vas uhvati dodatna nervoza, koja vam zaista nije potrebna. U ovom slučaju, nemojte se nervirati, već samo okrenite brojeve telefona naših majstora koji će biti tu u roku od sat vremena, bez obzira gde se nalazite na teritoriji Beograda.

Kod drugih majstora, biće vam rečeno da sačekate par dana, jer oni već imaju ugovorene intervencije od ranije i to je sasvim u redu. Jedino što nije u redu, to je što se vama žuri i hteli biste svoju kadu već večeras! U tome vam mogu pomoći naši majstori, koji su poslednjih trideset godina specijalizovaniza upravo takve – hitne intervencije.

Zovite u bilo koje doba dana ili noći, oni će doći do vas.