Voda iz kade slabo otiče

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada voda iz kade slabo otiče, ne možete pravilno da je održavate niti da se kupate, a postoji opasnost od zadržavanja prljave vode i zaraze u kupatilu. Jasno vam je da bi ovaj problem trebalo hitno rešiti, kako bi mogli da se kupate a da se nivo vode ne podiže kao i da u jednom trenutku ne pređe nivo kade i napravi ozbiljnu poplavu u kupatilu.

Pre nego što bilo šta preduzmete važno je da ustanovite zbog čega je došlo do zadržavanja vode u kadi i zbog čega ona slabo otiče. Iskusni vodoinstalateri će vam reći da je sigurno došlo do zagušenja, Zagušenje može biti manje ili veće i ponekad s emože rešiti otpušavanjem uz pomoć alata jer se u cevi zaglavilo parče neke plastike što zadržava vodu. Kada je zagušenje intenzivnije tada se mora raditi mašinsko odgušenje, koje sistemski i profesionalno radi naš servis vodoinstalatera, koji vam ej na suluzi svakog dana od 00-24h. kada se otkloni uzrok zagušenja, tada će voda normalno oticati i neće doći do njenog zadržavanja.

Od naših stručnih vodoinstalater ćete dobiti puno dobrih saveta, kao i mogućnost svih usluga na jednom mestu.

Nakon što se intervencjua završi, tada morate znati i šta je dovelo do toga, a to su najčešće naslage koje su nastale od nakupljanja dlaka i ostataka sapuna i šampona. Kada se sve to pomeša u kontaktu sa vodom se prave naslage koje se lepe na zidove cevi i vremenom stvrdnjavaju, zbog čega se prolaz vodi sužava sve dok ne postane suviše mali da voda ne može da otiče normalno, već u jako malom mlazu.