Ugradnja tuš kabine na pločice

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ugradnja tuš kabine na pločice predstavlja priliku da kupatilo postane izuzetno funkcionalno i estetski privlačno. Kako biste stvorili unikatni i stručno izvedeni dizajn, potrebno je razmislite o dizajnu i da imate pravog stručnjaka za ugradnju.

Prvi korak u stvaranju jedinstvene tuš kabine je odabir pločica koje će se koristiti. Odabir pločica koje se izdvajaju po boji, uzorku ili teksturi može stvoriti vizuelni efekat koji će se razlikovati od svih drugih kupatila

Dodavanje nivoa ili stepenica u unutrašnjost tuš kabine može dati jednu sasvim novu dimenziju.  .

Da biste postigli pravi balans između jedinstvenosti i funkcionalnosti, preporučuje se konsultacija sa stručnjakom za dizajn ili vodoinstalaterima. Oni vam mogu dati mogu  stručne savete o materijalima, strukturi i tehničkim aspektima ugradnje kako bi vaša tuš kabina bila ne samo lepa već i funkcionalna.

Ugradnja tuš kabine sa funkcionalnog aspekta jeste  stručan proces koji donosi ne samo estetsku vrednost već i kupatilo koje ćete moći maksimalno da koristite. Tuš kabinu je potrebno pažljivo montirati i zato je naš servis prava adresa za vas. Ne samo da radimo montažu tuš kabina već sve druge vodoinstalaterske intervencije, za koje ćem vam uvek dati račun i garanciju.

Pozovite nas iz kog god dela Beogarad da ste, jer možemo u najkraćem roku, u zavisnosti od popunjenih termina stići na vašu adresu.

Naša ekipa ima preko 30 godina iskustva u mon taži sanitarija i ostalim vodoinstalaterskim uslugama.