Šta kada napukne kadica tuš kabine

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Tuš kabina se sastoji od kadice i plastičnog ili staklenog paravana koji čini jednu celinu. Prilikom same montaže moguće je da dođe do oštećenja zbog čega pojedini delovi mogu da napuknu. Jedan od tih delova koji su važni za tuš kabinu je kadica, a prilikom nestručne montaže može doći do naprslina, zbog čega voda može da prodre napolje.

U tom slučaju imate neuredno kupatilo i mogućnost poplave. Drugi razlog pucanja tuš kabine može biti njeno dugogodišnje korišćenje. Ovo se posebno odnosi na one nekvalitetnije tuš kabine, obično kineskog proizvođača, koje se često odlepljuju od podloge, propuštaju vodu i nisu toliko kvalitetne. Ako primetite da je došlo do naprslina, najverovatnije ćete primetiti da se voda nakuplja ispod tog mesta, što znači da tuš kabina na tom mestu propušta vodu.

Koji god da je razlog napuknuća kadice u tuš kabini, taj problem može da se sanira. Potrebno je da pozovete naše vodoinstalatere i da zakažete dolazak na adresu. Vodoinstalater će odmah isključiti vodu i ako je to zameniti kadicu na tuš kabini. Kod pojedinih modela tuš kabina nije moguće rastavljati delove i menjati delove pojedinačno, već je potrebno zameniti celu tuš kabinu, ali ne brinite, demontaža stare i montaža nove tuš kabine je nešto što naši vodoinstalateri svakodnevno rade.

Možete potražiti savet od našeg vodoinstalatera oko odabira nove tuš kabine ili ukoliko je neophodno da se tuš kabina u potpunosti zameni.
Ukoliko je moguće zameniti samo kadicu, naš vodoinstlater će nabaviti novu u skladu sa modelom vaše tuš kabine.