Problem sa vodokotlićem iz kog stalno curi voda

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Vodokotlić je sklon čestim kvarovima, zato što se često koristi a ima i mnogo sitnih delova koji se stalno kvare ili pucaju. Takođe veliki problem vodokotlića je kamenac, koji može uništiti neke delove kada se nataloži i tada dovodi do curenja vode.

Ako u vodokotliću zapadne neki delić kao što je staklo, plastika, ili drveta to može oštetiti zvono na vodokotliču. Pucanje ventila je svakako veliki problem, koji je potrebno rešiti što pre.

Zato odmah pozovite vodoinstalatera, i ako možete zatvorite glavni ventil. Vodoinstalater će obaviti profesionalnu zamenu ventila, tako da više ne curi voda.

Kada curi voda iz vodokotlića, ona može cureti u wc šolju i to ume da bude iritantno. Zato na vreme uštedite vodu i popravite vodokotlić. Sve usluge popravki će uraditi stručna lica iz našeg servisa, koja su vam na raspolaganju tokom celog dana, svim danima i vikendom.

Takođe smo i zaduženi za čišćenje vodokotlića od kamenca. Pozovite i rezervišite dolazak.

Tu smo za sve vrste intervencija, a na kraju usluge ostavljamo vam račun i garanciju na sve, pa tako i na rezervne delove koje menjamo.

Zaboravite na čišćenje vodokotliča i wc šolje prirodnim rastvorima, ovi načini nisu efikasni ni trajni, jer će prouzrokovati dalja oštećenja i zagušenja. Takođe, ako nemate iskustva ne rasklapajte vodokotlić, koji ima mnogo sitnih oseljivih delova , koji se mogu lako oštetiti.. Pozovite nas tu smo za sve svakodnevne popravke ali  sve intervencije koje ne mogu da čekaju, Naš servis pruža baš sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu