Zamena glavnog ventila u stanu

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Glavni ventil je najvažniji ventil u kući ili u objektu. On mora biti suv i neoštećen. Kada nastane problem sa bilo kojim ventilom u kući, kada je on oštećen ili
zastareo, glavni ventil vam može pomoći da u kući zatvorite vodu, tako da ne dođe do poplave kada pukne jedan od sporednih ventila.

Najbolji savet je da ako vam je neki od ventila u kući pred pucanjem, jeste da zatvorite glavni ventil i tako se osigirate, dok ne dođu vodoinstalateri.

Ukoliko glavni ventil ne postoji, vaš dom ili bilo koji prostor nisu bezbedni. Zamenu glavnog ventila mogu raditi isključivo vodoinstalateri sa iskustvom i
licencom. Ponekad vodoinstalateri ugrađuju dva glavna ventila, kako bi se dodatno osigurali.

Svakako neophodno je da vodoinstalater povremeno proveri glavni ventil. Ukoliko on pokazuje znake pucanja ili oštećenja zahteva momentalnu zamenu. Uvek je
najbolje izabrati veoma kvalitetan glavni ventil. To će vas spasiti sigurne poplave. Oštećenje glavnog ventila ne sme da čea, jer ćete napraviti veliku materijalnu štetu i imati mnogo veće troškove, nego da pozovete ovlašćeni vodoinstalaterski servis za zamenu glavnog ventila.

Uz to obavezno sačuvajte račun i garanciju, za svaki slučaj. U slučaju da je glavni ventil samo malo oštećen, ne mora se raditi zamena, već samo popravka ventila. Takođe, potrebno je da pronađete vodoinstalatera sa kojim ćete biti zadovoljni.

Da bude efikasan i tačan, da može da vam da račun i garanciju, da ima puno iskustva i znanja, da može da prepozna koji je kvar u pitanju i brzo ga reši.

Ponekad je brzina dolaska vodoinstalatera, jedna do ključnih stvari, kada su hitne situacije u pitanju, zato izaberite one koji rade 24 sata/7 dana u nedelji. Cena nije
zanemarljiv factor, ali znajte da se svaki kvlitet plaća i da je mnogo bolje platiti kvalitetnu uslugu i posle biti miran i spokojan.