Produvavanje vodovodnih cevi

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Za proces produvavanja vodovodnih cevi, obično se misli na uklanjanje taloga, naslaga ili blokade unutar cevi, kako bi se poboljšao protok vode i održao sistem efikasnim. 


Pre započinjanja procesa, trebalo bi da isključite da je vodovodni sistem i pritisak u cevima smanjite na minimum. Takođe, trebalo bi da uklone sve prepreke ili blokade koje mogu ometati proces.


Za produvavanje cevi koriste se različiti alati, poput kompresora vazduha ili hidročistača. Važno je napomenuti da to ne smete sami raditi, već se obratite našem vodoinstalaterskom servisu, koji je spreman za sve vodoinstalaterske intervencije. Kada se sve očisti iz vodoinstalaterskih cevi, trebalo bi da se pusti voda i proveri da li postoji pritisak ili je ostalo nešto od naslaga i prljavštine.


Za ovu intervenciju biće potrebno odvojiti malo više vremena, ali uz kvalitetan tim vodoinstalatera i pravi alat, cela intervencija će se obaviti besprekorno.

Važno je imati na umu da je produvavanje cevi process, koji zahteva pažnju i oprez kako bi se izbegle eventualne povrede ili oštećenja sistema. Zato pozovite naš vodoinstalaterski servis ili službu za hitne intervencije i zakažite dolazak na adresu.

Pokrivamo sve delove Beograda.

Do vas stižemo u najkraćem roku, u skladu sa zakazanim terminima. Obavezno sačuvajte garanciju i račun i računajte na nas i za druge tipove intervencija.