Zamena grejača na bojleru Savski venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada nestane tople vode i struje, tek onda shvatimo koliko su nam potrebne ove osnovne stvari. Zato je i popravka bojlera koji daje toplu vodu hitna intervencija. Kako biste opet uživali u toploj vodi neophodno je da pozovete stručnog vodoinstalatera i električara koji je adekvatno obučen za rad sa ovakvim sistemima.

Ukoliko primetite da bojler slabije radi i čujete neobične zvuke u bojleru, znajte da je sigurno problem u grejaču. Zato ne pokušavajte sami da rešite problem , jer je zamena grejača veoma opasna intervencija ukoliko je izvodite sami. Profesionalni vodoinstalater zna dobro poznaje sve korake i zamke rešavanja zamene grejača na bojleru.

Pre svega, važno je da se stvore uslovi pre ove intervencije, kako bi sam proces popravke bio bezbedan. Na prvom mestu neophodno je isključiti glavni odvod za vodu u kući kao i glavni izvor struje, kako ne bi došlo do fatalnih posledica.

Zamena grejača na bojleru


Kvalifikovani vodoinstalateri su u svakom trenutku spremni da urade intervenciju kao što je zamena grejača na bojleru. Najčešće se dešava da se usled nakupljenog kamenca ne greje voda pravim tempom. Nakupljanje kamenca je česta pojava na našim prostorima zbog tvrde vode koja nam dolazi iz našeg vodovodnog sistema. Zato se često dešava da grejač mora da se zameni, a u blažim slučajevima potrebno je samo servisirati bojler i grejač i očistiti ga od kamenca.

Menjanje grejača na bojleru


Menjanje grejača na bojleru zahteva brz dolazak vodosinatalatera nakon vašeg poziva. Često se dešava da u samom servisu vodoinstalateri u ponudi već imaju zamenski grejač koji odgovara vašem bojleru. Kompatibilnost grejača i bojlera je takođe veoma važna, kako bi grejač mogao da radi punim kapacitetom i kako opet ne bi došlo do kvara

Popravka grejača na bojleru


Sve vrste popravki na bojleru rade vodoinstalateri u saradnji sa električarima, jer je ipak reč o spoju struje i vode. Grejač nije jedini problem na bojleru koji može da Vas zadesi, ali je najčešći.