Zamena grejača na bojleru Karaburma

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Kako se ne bi susretali sa problemom pregrevanja grejača na bojleru, prilikom kupovine bojlera obratite pažnju na nekoliko stavki. Jedna od najočiglednijih stavki je sam prostor i veličina kupatila kojim raspolažete. Budite sigurni da će bojler moći da stane na predviđeno mesto, kao i da neće smetati pri korišćenju kupatila. Druga najvažnija stvar je broj članova u domaćinstvu jer ćete na taj način skratiti listu idealnih modela kada su bojleri u pitanju. Ukoliko u Vašem domaćinstvu živi veliki broj članova, potreban Vam je bojler većih gabarita i koji ima opciju bržeg zagrevanja vode. 

Na žalost neretko se dešava da se voda ne zagreva kao ranije, iako lampica na bojleru siignalizira ispravno stanje. Tada je obično problem u pregrevanju grejača.

Zamena grejača na bojleru


Kada se grejač pregreje glavni krivac je nakupljeni kamenac koji se ne čisti redovno.

  • Zamena grejača na bojleru

Menjanje grejača na bojleru


U ovoj situaciji najčešće se radi zemena grejača na bojleru. Sama intervencija ne traje dugo ali je neophodno da je izvede stručno lice koji se razume u struju i u vodu. Ukoliko Vam je potrebna zamena grejača na bojleru, neophodno je da pozovete hitnu službu vodoinstalatera.

  • Menjanje grejača na bojleru

Popravka grejača na bojleru


Kada izađe na teren vodoinstalater i električar će veoma ubrzo obaviti menjanje grejača na bojleru. Ne morate da brinete oko rezervnih delova i grejača, jer svaki ozbiljan  servis kod sebe  već ime sav neophodan alat i rezervne delove, tako da će sa lakoćom postaviti novi grejač koji odgovara modelu Vašeg bojlera

  • Popravka grejača na bojleru

Ukoliko se grejač nije u potpunosti pregrejao, moguće je da će samo biti urađeno servisiranje bojlera i čišćenje kamenca, što je isto usluga vodoisnatalterskih servisa.

Postoje različiti trikovi kako da zamenu grejača na bojleru što više odložite a najvažniji je redovni servis i čišćenje kamenca kao i kupovina kvalitetnog bojlera i grejača od adekvatnih materijala.