Zamena grejača na bojleru Novi Beograd

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada primetite da bojler slabije greje vodu ili da se voda brže potroši, tada znajte da je uglavnom glavni krivac grejač za vodu, koji se tokom vremena pokvario ili se kamenac nataložio i izazvao slabiji rad grejača. Ako se pitate ko radi zemanu grejača na bojleru, odgovor je dobar vodoinstalater i električar ili osoba koja ima i jedne i druge kvalifikacije.

Zamena grejača na bojleru


Zamena grejača na bojleru je česta intervencija koja se svakodnevno obavlja u najveććem broju domaćinstva. Ono što je važno da ne pokušavate to da uradite sami, kako ne biste plaćali uslugu, jer možete izazavtai mnogo veći kvar i štetu od postojeće, pa samim tim i troškove. Da biste sačuvali svoju bezbednost i bezbednost svojih ukućana. 

Menjanje grejača na bojleru


Kako bi intervencija prošla uspešno neophodno je da grejač bude kvalitetan, kao i sam majstor koji radi inetrvenciju. Ponekad menjanje grejača nije nephodno, ukoliko je dovoljno da se samo očisti kamenac. Servisiranje bojlera podrazumeva i čišćenje kamenca kao i zamenu svih tipova grejača na bojleru.

Takođe važno je znati da postoji nekoliko vrsta grejača bojlera, integrisani i oni koji se ugrađuju. Takođe važno je da prohromske grejače ugrađujete u prohromske bojlere, jer ova vrsta grejača poseduje anodu koja štiti grejač od nagrizanja.Anoa je veoma važna jerk ad nje nema grejač može ta 3-4 meseca da prestane da radi, tako da vam anoda štedi kako vreme, tako i novac i garantuje i bezbednost.

Popravka grejača na bojleru


Većina korisnika ne zna koji grejač mu je potreban i to je u redu. Zato je važno da znate da će svaki ozbiljan servis, nabavku i ugradnju grejača preuzeti na sebe. Važno je i da nikada ne pokušavate sami da zamenite grejač ukolik niste profesionalni električar, jer je sam kontakt vode i struje fatalan za one koji ne poznaju sve tajne ovog zanata.