Zamena grejača na bojleru Palilula

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zamena grejača na bojleru radi se kao redovna intervencija svakog dana, u bil koje doba dana. Profesionalnim vodoinstalaterima je zamena grejača na bojleru rutinska intervencija ali je i veoma osetljiva zbog rada sa strujom i vodom.

Kompleksnost ove intervencije na bojleru najviše se ogleda u grejaču na bojleru koji je i osnovni uzrok kvara na bojleru.

Potrebno je redovno servisirati grejač i čistiti ga kako se kamenac ne bi skupljao i vremenom doveo do toga da se grejač mora u potpunosti zameniti. Osim zamene grejača na bojleru često se radi i zamena termostata, zamena flanšne bojlera ali i kompletan servis bojlera.

Zamena grajača na bojleru


Kako bi se izbegla zamena grejača na bojleru, neophodno je da se on redovno čisti. Pregrevanju grejača doprinosi i neispravan tvrda voda koja je zastupljena na našim prostorima i to je tazlog zbog čega je to jedna od najčešćih usluga.

Kada se kamenac nakupi na grejaču, grejač više ne može normalno da radi ni da funkcioniše i zato mu je potrebna mnogo veća količina energije da bi obavljao svoju funkciju, što prirodno dovodi do povećanja potrošnje struje i naravno do troškova.

Kako bi zamenu grejača odložili maksimalno, potrebno je da redovno čistite kamenca i time ćete najviše sačuvati grejač na bojleru.

Menjanje grejača na bojleru


Menjanje grejača na bojleru ne bi trebalo da traje dugo ako izaberete iskusan tim vodoinstalatera i električara koji dobro poznaju sve modele i tipove grejača.

Oni će preduzeti sve neophodne korake kako bi ova intervencija prošla bezbedno. Nikako se ne preporučuje da sami menjate i čistite grejač, jer može doći do kontakta struje sa vodom i do strujnog udara koji je kao što znamo fatalan.

Popravka grejača na bojleru


Popravka grejača na bojleru je veoma osetljiva intervencija i zato je mora izvesti stručno lice koje će odrediti da li je potrebno samo čišćenje kamenca ili poptpuna zamena grejača. Vodoinstalateri i električari rade i kompletan servis bojlera i svih drugih komponenti bojlera koje nisu manje važne od grejača.