Zamena grejača na bojleru Mirijevo

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ukoliko su nevolje sa bojlerom vaša svakodnevnica možda bi trebalo da razmislite o nabavci inovativnih rešenja kada su bojleri u pitanju. Pokvareni grejač koji je prestao da radi, kapanje vode iz bojlera su samo neki od problema na koje se često žale klijenti kada zovu vodoinstalatere.

Budući da svaki bojler u proseku radi oko deset godina, a ukoliko ste uspeli da izbegnete popravke grejača, zamenu termostata i druge intervencije vi ste pravi srećnik.

Ukoliko imate novca najbolje je da izaberete nove modele bojlera koji su i lepo dizajnirani da se uklope u svaki enterijer i što je još važnije mnogo napredniji u tehnološkom i sigurnosnom smislu. Ipak, većina nas i dalje se muči sa prosečnim bojlerima i grejačima, pa je sporo zagrevanje vode svakodnevnica.

Sa jedne strane imate nove modele bojlera i grejača koji su mnogo bolji i bezbedniji, tzv.suvi grejači koji nisu u kontaktu sa vodom, pa je i opasnost manja priikom kvara i na taj način čuvate život, a sa druge strane imamo nekoliko vrsta grejača koji su već godinama na tržištu.Oni su vremenom skloni kvarovima, zbog taloženja kamenca koji je posledica tvrde vode.

Zamena grejača na bojleru


Ukoliko imate standardan model bojlera i grejača i primetili ste da se voda ne zagreva ni posle nekoliko sati a lampica koja signalizira da se voda greje i dalje radi, onda bi trebalo da pozovete vodoinstalatera da uradi zamenu grejača na bojleru.

Već posle nekoliko informacija koje date vodoinstalateru, on će zaključiti da li se radi o grejaču ili je neki drugi deo izavao kvar. Detaljnije informacije dobićete na licu mesta.

Menjanje grejača na bojleru


Ukoliko vodoinstalater zaključi da je ipak grejač pregoreo, onda je potrebno menjanje grejača u bojleru u potpunosti. Sama intervencija ne traje dugo, a grejač će nabaviti sam vodoinstalater jer je on najbolje upućen u modele grejača koji su vam potrebni.

Popravka grejača na bojleru


Ukoliko imate sreće i u ovom trenutku zamena nije neophodna, vodoinstalater će izvršiti proveru celog bojlera i uraditi čišćenje kamenca i dati vam savet kako da dalje održavate bojler.