Zamena grejača na bojleru Čukarica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zamena grejača na bojleru je neophodna iz više razloga. Najvažniji razlog  je svakako vaša bezbednost i bezbednost ukućana ,ukoliko dođe do pregrevanja grejača na kome se nakupio kamenac  vremenom. Svedoci smo tragičnih događaja i strujnih udara usled kvara na grejaču bojlera. Kada se kamenac vremenom nataloži, dolazi do kvara grejača koji možemo prepoznati po pucketanju ili zujanju. Jedini način da sprečite taloženje kamneca u bojleru je ćišćenje grejača koje je potrebno uraditi jednom godišnje.

Drugi razlog zašto je zamena grejača u bojleru neodložna je i ekonomska isplativost. Potrošnja struje se uvećava i 20% kada grejač oslabi, a svima nam je poznato da je bojler jedan od najvćečih potrošača struje.

Zamena grejača na bojleru


Zamena grejača na bojleru trebalo bi da se tretira kao hitna intervencija zbog neophodnosti popravke grejača, ali i opasnosti koje on može da donese.

Zamenu grejača mora uraditi stručno lice, jer nije preporučljivo da se neko nestručan igra sa kombinacijom struej i vode koja je pristutna kod  grejača koj zagreva vodu.

Menjanje grejača na bojleru


Menjanje grejača na bojleru ne može da počne ukoliko se ne ugasi protok vode i struje, odnosno glavni prekidači u stanu za struju i vodu, tek kada se stvore bezbedni uslovi može se početi sa radom.

Prilikom menjanja grejača na bojleru ne morate vi nabavljati ispravan grejač, već će najčešće električar to uraditi za vas, budući da ima više iskustva u zameni i kupovini ove vrste uređaja.

Proesionalni servis za zamenu i ugradnju grejača u bojleru ne radi samo zamenu grejača, već i šišćenje kamenca, popravku grejača u bojleru.

Popravka grejača na bojleru


Popravka grejača na bojleru je opšta usluga i pod njom se podrazumeva kompletni servis grejača, bez obzira na to da li se misli na čišćenje kamenca u grejaču, zamenu grejača ili servis grejača.