Zamena grejača na bojleru Braće Jerković

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Jedan od glavnih krivaca kada je u pitanju pregorevanje grejača jeste kamenac koji se stvara zbog sastava vode na našem području. U našoj zemlji zamena grejača na bojleru je jedna od najčešćih intervencija, zbog sklonosti nakupljanja kamenca na grejaču.

Grejač tada greje kamen a ne vodu kao što bi trebalo te je potrebno mnogo više struje, čime se potrošnja struje povećava kao i ukupni troškovi a efekat zegrevanja smanjuje.

Zamena grejača na bojleru Braće Jerković


Ukoliko vam se u poslednje vreme čini da je potrebno mnogo više vremena da se voda zagreje nego ranije, pozovite vodoinstalatersku službu.

  • Zamena grejača na bojleru

Kada vodoinstalater izađe na teren i po vašm prethodnom opisu kvara i stanja bojlera on će vrlo brzo uvideti u čemu je problem. Pregrevanje grejača im svoje izražene simptome, a to je mnogo vremena da se voda zagreje ili se ne zagrve a uopšte dok kontrolna lampica pokazuje da je sve u redu i da bojler radi.

Menjanje grejača na bojleru


To je prvi znak da se frejač pregrejao i da je potrebna zamena grejača na bojleru kako biste opet imali dovoljno tople vode u svakom trenutku.

  • Menjanje grejača na bojleru

Popravka grejača na bojleru


Ponekad se dešava da menjanje grejača na bojleru nije obavezno već samo čišćenje kamenca i redovni servis, ali ukoliko su znavi očigledni i potrebno vam je i nekoliko sati da biste mogli da se istuširate ne čekajte i pozovite vodonstalatera koji će profesionalno uraditi menjanje grejača na bojleru.

  • Popravka grejača na bojleru

Ono što morate da znate da nikako ne pokušavate da bojler i grejač poravljate sami, jer je ovo veoma opasna intervencija iako ne traje dugo i iskusnom vodoinstalateru predstavlja rutinsku intervenciju.

Nikada nemojte ignoristai problem sa bojlerom, jer može dođi i do strujnog udara, dok se tuširate što je potencijalno opasno po život za vas i vaše ukućane. Najbolja opcija je da sve popravke, servis i zamenu grejača prepustite ljudima sa iskustvom, koji će obezbediti teren i vaš dom, kako bi mogli bezbedno da obave intervenciju a zatim i zameniti neophodne delove.