Zamena grejača na bojleru Miljakovac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Bojler i topla voda svakako su nešto što je nezaobilazno u svakom domaćinstvu, zato je važno da redovno vodimo računa o odražavanju svake komponente. Najčešće kada dođe do kvara i do sporije proizvodnje tople vode, vodoinstalateri sa razlogom prvo posumnjaju na grejač, jer je u najvećem broju slučajeva upravo on krivac za sporiji rad bojlera.

Grejač se pregreva zbog kamenca koji se vremenom nakuplja u njemu,pa umesto da greje vodu neophodnu za korišečenje u domaćinstvu, on zagreva kamen i tako troši mnogo više struje nego što mu je realno potrebno. To dovodi do smanjene bezbednosti i do većih računa za struju.

Zamena grejača na bojleru


Zamena grejača na bojleru postaje jedina opcija, ukoliko se kamenac ne čisti redovno. Vodoinstalater po pozivu dolazi u najkraćem roku.  Kada pregleda teren vodoinstalater će vam dati precizniju sliku o tome šta je potrebno uraditi da li je potrebno zameniti neki deo. Ne morate brinuti o nabavci novog grejača, jer su hitne službe dobro opremljene i najčešće već imaju kod sebe više modela grejača ukoliko se ispostavi da je potrebna zamena grejača.

Menjanje grejača na bojleru


Menjanje grejača na bojleru nikako nije bezopasna. Potrebno je veoma veliko znanje i posebni uslovi pre nego što se počne sa zamenom grejača. Pre svega trebalo bi strvoriti bezbedne uslove a to su isključivanje glavnog odvoda i galvnog izvora struje u kući. Kada je to ulinjemo pristupa se daljim koracima koje električari dobro poznaju. Pored sma tehnike menjanja grejača na bojleru važno je i znati koji sve modeli grejača postoje na tržištu i koji modeli se lsažu sa različitim bojlerima. 

Popravka grejača na bojleru


Ukoliko zamena grejača nije potrebna radi sepopravka grejača na bojleru, čišćenje kamenca i zamena dotrajalih delova i saniranje oštećenja na bojleru. Nakon popravke bojler bi opet trebalo da radi kao i ranije ukoliko izaberete dobar vodoinstalaterski servis.