Zamena grejača na bojleru Banovo Brdo

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Postoji više razloga zbog čega je grejač na bojleru neispravan i ne zagreva vodu. Jedan od njih je i najčešći a to je nakupljanje kamenca. Ako se čišćenje grejača ne radi redovno, kamenac će se nakupljati i vremenom će grejač grejati kamen a ne vodu što mu je primarna funkcija.

Na našim prostorima, pregrevanje grejača zbog kamenca je redovna pojava, zbog sastava vode. Kada se grejač pregreje to nije loše samo za vaše finansije već vam neispravan grejač može ugroziti i život. Zato je blagovremena zamena, ukoliko je već došlo do toga da grejač ne može samo da se očisti, već mora da se zameni, najbolja opcija za vaš bojler. 

Zamena grejača na bojleru


Ukoliko niste profesionalni vodoinstalater ili električar ne pokušavajte da zamenu grejača na bojleru uradite sami. Možete se opasno povrediti i uništiti bojler a to nije ono što želite. Na kraju je ipak najisplativije da pozovete stručan vodoinstalaterski servis, najbolje iz vašeg kraja, koji može brzo i efikasno reagovati. Ukoliko ste već otvorili bojler, možete vodoinstalateru opisati situaciju u bojleru, kao bi on dobio bliže informacije. Na osnovu vašeg opisa on vrlo lako može da zaključi da li je u pitanju grejač ili neki drugi deo. Ukoliko lampica gori a voda se ne zagreje ni posle dva sata, budite sigurni da je u pitanju grejač.

Menjanje grejača na bojleru


Vodoinstalateri koji rade menjanje grejača na bojleru dobro znaju da bojler i grejač moraju da budu usaglašeni i od pravog materijala. Kada imate prohromski kazan, morate imati i prohromski grejač, ukoliko imate emajlirani kazan , možete staviti prohromski ili bakarni grejač. Svaki grejač u nekom trenutku mora da se zameni, ali postoji nekoliko načina da produžite njegov radni vek.

Popravka grejača na bojleru


Jedna od načina je redovan servis i popravka grejača na bojleru. Pozovite vodoinstalatere za uslugu redovnog čišćenja kamenca sa grejača i redovnog servisranja bojlera, tako ćete biti u toku sa svim dešavanjima i možete blagovremeno reagovati.