Zamena grejača na bojleru Rakovica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Svaki pravi vodoinstalaterski servis može vam dati garanciju za svoj rad kao i račun. Većina njih posluje kako sa pravnim licima tako i sa fizičkim licima bez obzira na uslugu. Pozivi ka vodoisntalaterskim servisima velikim delom upućeni su zbog servisiranja bojlera koji više ne vrši svoju funkciju.

Kada su u pitanju bojleri oni su u uskoj vezi sa grejačima. Najveći broj uzroka kvara bojlera je grejač koji se pregrejao i prestao da radi. Pregrevanje grejača nastaje kada se vremenom taloži kamenac i pravi naslage na njemu, a ne uradi se redovno servisiranje i čišćenje.

Zamena grejača na bojleru


Zamena grejača na bojleru je jedina opcija kada čišćenje kamenca ne pomogne. Kada se ustanovi da je problem u grejaču, vodoisntalater i električar će ga zameniti novim. Važno je da model grejača odgovara modelu bojlera. Sve su ovo važne stavke koje bi trebalo da reši hitna služba vodoinstalatera koju pozovete.

One rade svakog dana od 00-24h, svaki dan, praznicima i vikendom. Kako bi se zamena grejača izbegla, vodoinstalater će pokušati da ga prvo očisti, ukolio su naslage kamenca male. Takođe će uraditi i servis drugih komponenti bojlera. 

Menjanje grejača na bojleru


Ukoliko vodoinstalater stručnom procenom ustanovi da je problem u grejaču, preduzeće sve neophodne korake za menjanje grejača na bojleru. Pre nego što se zameni grejač potrebno je da se ispusti voda iz bojlera a prvi korak svakako je isključivanje glavnog odvoda za vodu i glavni izvor struje kako bi se sprečile posledice, kao i čišććenje presotale količine kamenca.

Popravka grejača na bojleru


Popravka grejača na bojleru ne bi trebalo da trajee dugo bez obzira da li je u pitanju zamena ili popravka grejača. Za sve usluge trebalo bi da dobijete garanciju, ukoliko je servis pouzdan kao i savete o održavanju grejača i bojelera.