Zamena grejača na bojleru Zemun

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Popravka bojlera jedna je od najčešćih intervencija vodoinstalatera. Kada su bojleri u pitanju glavni problem nastaje kada se grejač pregreje i prestane da radi. Razlog je najčešće nagomilavanje kamenca od tvrde i često nekvalitetne vode na našim prostorima. Kada se kamenac ne čisti redovno, on se taloži u grejaču i prouzrokuje sve lošiji i neefikasniji rad grejača, brže trošenje tople vode i slabije zagrevanje vode, što korisnici prvo primate.

Jedna od najčešćih stvari koje nas mogu iznrvirati kada nema tople vode u bojleru posle napornog dana ili kad aje potrebna cela večnost da bojler zagreje vodu.

Najčešće je odgovor u neipravnom grejaču koji je potrebno zameniti ili očistiti.

Zamena grajača na bojleru


Zamena greječa an bojleru radi se kao jedna od najčešćih vodoinstalaterskih intervencia i spade u hitne intervencije. Zamena se vrši kada nije dovoljno samo servisirati grejač i očistiti ga od kamenca već je najčešće prošlo puno vremena i potrebno ga je zameniti novim savremenim modelom. Iako na tržištu postoje brojni modeli grejača, veliki broj korisnika ne zna da kaže od čega je njihov grejač i koje je marke, što je potpuno u redu. Tim segmentom bi trebalo da se bavi električar ili vodoinstalater koga pozovete, bilo kada od 00-24h jer ovakva intervencija zahteva da odmah bude rešena.

Osim nakupljanja kamenca, zamena grejača se radi kada model grejača jednostavno nije ispravan i može prouzrokovati veliku štetu kad ase ugradi, najpre strujni udar koji može biti fatalan po ukućane ukoliko dođe do kratkog spoja.

Menjanje grejača na bojleru


Menjanje grejača na bojleru, iako je rutinska stvar za profesionalne vodoinstalatere, veoma je važna intervencija, jer može sprečiti brojne komplikacije. Ukućani najpre primate pucketanje  grejaču i da se voda sporije zagreva a to je skoro sigurno znak da grejač lose radi i da ga je potrebno zameniti ili servisirati.

Popravka grejača na bojleru


Popravku je uvek dobro prepustiti stručnom licu, koji ume zamenu, servis i čišćenje grejača da uradi stručno bez posledica.