Otpušavanje wc šolje Banovo Brdo

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Banovo Brdo


Vodovodni sistem je bitan deo svake zgrade i može imati komplikacije ili popravke na koje treba obratiti pažnju. Kada želite da održavate cevi i izbegnete velike probleme, postoji nekoliko načina da sprečite probleme pre nego što se dese.

Kako smanjiti rizik od problema sa vodovodom?


Od začepljenih odvoda do propusnih slavina, postoji nekoliko popravki vodovoda koji su potrebne u neom trenutku.  Iako su problemi sa vodovodom česti, lako ih je izbeći pravim koracima. 

Nemojte bacati hranu i smeće u wc šolju


Izbegavajte da sipate hranu u wc šolju. Koristite hladnu vodu prilikom rukovanja odlaganja i držite vodu 30 minuta nakon usitnjavanja hrane kako biste osigurali da se sve čestice isperu. 

Proverite da li negde u kupatilu curi


Proverite da li curi tokom cele godine kako biste održavali wc šolju, koji je jedna od najčešćih popravki vodovoda. Pregledajte  račune za vodu svakog meseca kako biste utvrdili da li je došlo do povećanja norme, što može ukazivati na to da postoji curenje. Takođe možete otkriti curenje proveravanjem vodomera nakon isključivanja vode u kući i zatvaranja slavina. Proverite brojilo da biste videli da li se menja, što može ukazivati na to da li dolazi do brzog curenja.

Ukoliko dođe do nekog od ovih problema ne brinite, vodoinstalaterski servis može da reši gotovo svaki problem sa cevima i najčešće kvarove, poplave i zagušenja.

Vodoinstalateri najčešće rade 24 sata, svim danima i praznicima, ukoliko je kvar veliki i zahteva hitnu intervenciju najveći broj vodoinstalaterskih servisa na Banovom Brdu radi hitne intervencije. Cena vodoinstalaterske usluge je mala u odnosu na to koliko bi platili štetu koja tom prilikom nastaje. Izlivanje vode ne donosi samo materijalnu štetu, već izlivanjem kanalizacje, kompletni prostor može postati leglo zaraze tako da može doći i do oštećenja zidova, a poplava se može proširiti i na druge objekte u blizini, u prizemlju ili po objektima pored kuće gde je nastala havarija.