Otpušavanje wc šolje Vračar

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Vračar


WC šolja je neophodna u svakom domaćinstvu i koristimo je mnogo puta u toku dana. Onda kada ova sanitarija postane neupotrebljiva, zato što se zapušila, shvatamo da ne možemo da funkcionišemo normalno. Tada u panici zovemo majstore, da što pre dođu do nas i otpuše cevi.

Zbog čega se wc šolja zapušava? Razloga ima više. Prvi je što se u wc šolju baca svašta, čemu tamo nije mesto. Na primer, to su upotrebljeni higijenski ulošci ili vlažne maramice. Ovo je otpad koji nije u stanju da se raspadne, tako da će prirodno formirati začepljenje. 

Pored navedenog, u wc šolju se bacaju i razni drugi otpaci, kao što su ostaci nakon ručka, masnoće, soc od kafe... Sve to vremenom pravi masne naslage na unutrašnjim zidovima cevi, tako da one postaju uske i neprohodne. Kada se formira čep, on sasvim blokira protok vode. Nakon toga, kada iskoristite wc šolju i povučete vodu, može da dođe do izlivanja sadržaja u kupatilo, pa i u okolne prostorije, kao što je hodnik, predsoblje i slično. 

Zbog toga je ovo hitna intervencija. Svako izlivanje wc šolje preti mogućom pojavom zaraze, jer su uslovi izrazito nezdravi. Što pre pozovete majstora, veća je verovatnoća da neće doći do štete. Od trenutka kada priime poziv, majstori izlaze na teren u roku od sat vremena, gde god da živite na teritoriji Beograda. 

Oni imaju specijalno opremljena vozila, u kojima se nalazi moderna i savremena oprema, profesionalni alat, i sve što je potrebno da uspešno saniraju kvar. Kamere snimaju cevi, tako da može da se vidi šta se nalazi unutra. Kamere se uvode u svaku cev, pa je tako moguće sagledati čitavu kanalizacionu i vodovodnu mrežu jednog objekta, ili jednog stana ili kuće.

Cene usluga naših majstora su realne i svakome prihvatljive. Iste ćete saznati na licu mesta.

Ako budete pitali ljude sa čime su najviše imali poteškoće kad je u pitanju funkcionisanje vodovodnog i kanalizacionog sistema u stambenom ili bilo kom poslovnom prostoru, gotovo je sigurno da će navesti da je to situacija kada je došlo do začepljenja wc šolje. 

Ne samo zato što je potrebno u što kraćem roku izvršiti profesionalno odgušenje wc šolje Vračar, te pronaći odgovarajuće majstore, nego i zato što nefunkcionisanje tog sanitarnog elementa i te kako ometa život svima koji u tom prostoru obitavaju ili rade. 

Upravo zato i jeste vrlo važno da bude angažovan majstor u što kraćem vremenskom periodu, koji će izvršiti ovu uslugu na profesionalan način. 

A ono što bi trebalo svaki klijent da zna jeste da se vrši kako otpušavanje wc šolje uz pomoć vakum gume, tako isto i odgušenje wc šolje Vračar uz pomoć sajle. Ako ni jedna ni druga opcija ne budu urodile plodom, vodoinstalateri će izvršiti mašinsko odgušenje wc šolje. Podrazumeva se da je ovo usluga koja se svrstava u hitne intervencije i kao takva može biti izvršena kad god je to klijentima potrebno. Potrudiće se vodoinstalateri da u što kraćem vremenskom periodu nakon što ih klijent bude kontaktirao izađu na teren i osposobe wc šolju za dalje nesmetano korišćenje.

S obzirom na to da je reč o usluzi koja se vrši po hitnom postupku, klijenti nemaju razloga za zabrinutost ako do začepljenja odvoda na wc šolji bude došlo, na primer u toku noći. Naime, stvar je u tome da vodoinstalateri vrše hitne intervencije u apsolutno svako doba ne samo dana, nego i noći. Sve pomenuto se ne odnosi samo na radnu sedmicu, odnosno na period od ponedeljka do petka, već i na subotu i nedelju, ali i na svaki državni praznik. Podrazumeva se da će u najkraćem mogućem roku posle poziva klijenta dežurni vodoinstalater da poseti određeni stambeni ili poslovni objekat i da izvrši uslugu ručno ili mašinski, kako bi omogućio svima koji u tom prostoru žive ili rade da toalet koriste bez ikakvih smetnji.