Otpušavanje wc šolje Surčin

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Surčin


Surčin je poznat po beogradskom aerodromu, i obično se misli da je dosta udaljen od centra. Ipak, to nije baš tačno, pošto se grad ubrzano širi. Našim majstorima je potrebno oko sat vremena najviše, da dođu do adrese sa koje su primili poziv da je potrebna pomoć i intervencija. 

Oni imaju posebna odela, kao i specijalna vozila, tako da su u stanju da odmah uđu u njih, i da krenu put vaše kuće, poslovnog prostora i slično. U vozilima se već nalazi sve spremno, dakle, tu je tehnika, moderna oprema, alat, i sve ostalo što garantuje da će vaš problem biti rešen. 

Jedna od izreka koju majstori često koriste jeste da se kvar ne može rešiti sam od sebe. Na primer, vaša wc šolja je zaglavljena, tj. zapušena i nikako nije moguće da se taj čep koji se formirao, sam od sebe rastvori, ode dalje u kanalizaciju, ili šta god. Potrebne su sajle, da se uvedu u cevi, i da se onda progura čep ka napred, da se on razbije na male komade, tako da nigde više ne može da izazove začepljenje.

Pre svega toga, kanalizaciona mreža se snima kamerom, i moguće je videti sve kao na dlanu, dakle, unutrašnjost cevi. Na ovaj način, majstori znaju gde je lociran taj čep, kao i od čega je sastavljen. Na osnovu toga se donosi odluka kako da se čep razbije.

Cene usluga naših majstora su uvek realne i kao takve prihvatljive svima. Na rad se daje garancija, kao i na delove koji se koriste. Isto tako, ako ste pravno lice, biće vam izdata faktura, a ako ste fizičko lice, tada se izdaje račun. U bilo koje doba možete da se obratite, jer problemi sa vodom ne mgu da čekaju. Šteta može samo biti veća, ako se ne sanira odmah.

Kako tokom celog dana i u toku noći za vreme radne sedmice, tako isto profesionalni vodoinstalateri vrše po zahtevu odgušenje wc šolje Surčin i u toku noći, ali isto tako i u dane vikenda i za vreme bilo kog državnog praznika. 

Stvar je u tome da je u pitanju usluga koja je svrstana u hitne intervencije i kao takva podrazumeva da može biti izvršena kad god je to klijentima potrebno. Naime, vrlo je važno da bude osposobljena wc šolja u najkraćem mogućem roku, kako bi svi korisnici konkretnog prostora mogli da funkcionišu bez ikakvih problema. 

Upravo iz tog razloga je i vrlo važno da čim budu primetili da je došlo do bilo kakvih poteškoća u funkcionisanju odvoda na wc šolji, a u smislu da se voda ili podiže ili je na izuzetno niskom nivou, kontaktiraju izabrani vodoinstalaterski servis. Takođe, jedan od sigurnik znakova da je došlo do zapušenja na tom sanitarnom elementu, sasvim sigurno je i neprijatan miris koji se širi iz odvoda. Sve u to u velikoj meri ometa ukućane, odnosno korisnike određenog prostora, a može i da prouzrokuje značajnu štetu, ako na primer dođe do izlivanja vode usled zagušenja. Baš iz tog razloga i jeste naročito važno da već kada primete i najmanji znak otežanog oticanja vode ili bilo kakve promene, klijenti kontaktiraju izabrani vodoinstalaterski servis. 

Vrlo brzo posle toga će vodoinstalateri da posete taj objekat, kako bi izvršili procenu, odnosno da bi ztvrdili u kom delu odvoda je nastalo začepljenje i kolikog je obima.

U principu se profesionalno odgušenje wc šolje Surčin može izvršiti na jedan od tri načina. Na osnovu toga o kom nivou zaprljane se radi i na osnovu procene majstora da li je do začepljenja došla bliže ili dalje u odnosu na vrh odvoda, on će tu uslugu da izvrši ili mašinski ili ručno, odnosno uz korišćenje vakuma ili uz korišćenje električne sajle.