Otpušavanje wc šolje Palilula

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Palilula

 

Da li ste nekada imali prilike da vidite kako to izgleda kada se preliva sadržaj iz wc šolje napolje, nakon što ju je neko upotrebio? Ako jeste, onda znate da je to jedna od najgorih situacija koje mogu da vas zadese, a ako niste, svakako ne želite da vam se to dogodi. 

 

Ne može se dogoditi opisani scenario ako odmah pozovete naše ekipe. Majstori su uveki spremni, pa čak i ako vam se izlivanje wc šolje dogodi u pola noći. Nemojte se ustručavati bilo kada da pozovete, jer oni ovaj posao rade preko trideset godina, tako da su se susreli sa svim mogućim situacijama na terenu, pa znaju šta voda može da izazove i kakvu štetu da napravi.

Stoga je uvedena praksa stalnog dežurstva, koje ne prestaje ni tokom praznika, godišnjih odmora, vikenda, bilo kada. Za naše ekipe nema radnog vremena, radi se stalno.

Kada se primi poziv sa određene adrese, na istu se kreće i stiže se u roku od sat vremena najdalje. Pristupa se potom detekciji kvara i nakon toga, intervenciji.

Detektovanje kvara kod zapušene wc šolje može da znači da se otkriva gde je formiran čep koji je do svega ovoga i doveo. To se radi tako što kamere snime unutrašnjost cevi i onda se tačno zna u kakvom je stanju vodovodna i kanalizaciona mreža.

Cevi mogu da budu natrule, trule, i to može da se desi u jednom delu ili preko cele dužine cevi. Isto tako, cev može da ima rupice, naprsline i razna druga sitna oštećenja, koja čak ne mogu ni da se vide drugačije, nego okom kamere. 

Kada majstori sve to sagledaju, tada donose odluku da li će neku cev menjati ili će raditi samo njenu sanaciju. Naravno, cenu za ove usluge možete da saznate kada majstori dođu i pogledaju obim posla.

Postoje situacije u stanu, kući, poslovnom ili u bilo kom drugom prostoru koje mogu da dovedu do mnogo većih neprijatnosti, ako ne reagujemo na vreme. Međutim, neko zbog česte žurbe, a neko zbog nezainteresovanosti vrlo često i ne primeti manje znake da jednostavno nešto baš i nije u najboljem redu. Onda taj problem postaje sve ozbiljniji i vremenom dovede ne samo do mnogo većih neprijatnosti, nego i do mnogo veće materijalne štete.

Kada primetite da se nivo vode na wc šolji naglo podiže nakon što pustite vodu iz vodokotlića ili da se naglo spusti, vrlo je verovatno da je došlo do problema sa začepljenjem odvoda. Tada je potrebno angažovati stručna lica za odgušenje wc šolje Palilula, koji će taj problem da reše u najkraćem vremenskom roku i svakako na duži vremenski period. Naime, mnogi smatraju da mogu samostalno da osposobe wc šolju, ali ipak ne bi trebalo sa tim da se igraju, jer čak i ako uspeju, konkretni problem će biti rešen uglavnom samo za kratak vremenski period. 

Zapravo je jedino rešenje u tom slučaju angažovanje profesionalaca, koji će otkloniti sve poteškoće u funkcionisanju ovog sanitarnog elementa na dugoročnom nivou. Svakako bi to trebalo da budu vodoinstalateri, koji su specijalizovani za profesionalno odgušenje wc šolje Palilula. 

Ono što bi svi klijenti trebalo da znaju jeste da vodoinstalateri imaju specijalne mašine, pomoću kojih mogu tu uslugu da izvrše. Isto tako, u zavisnosti od toga koji je nivo začepljenja u pitanju i da li je do njega došla bliže ili dalje od vrha odvoda, biće odlučeno i da li može odgušenje wc šolje Palilula da bude izvršeno uz korišćenje električne sajle ili možda vakuma. 

U principu, vakum se najređe koristi, odnosno najčešće u onim situacijama kada je do začepljenja došlo zbog nagomilanog toaletnog papira, koji prosto nije stigao da bude rastvoren. Ali da bi klijenti bili sigurni, vodoinstalateri gotovo uvek preporučuju da bude izvršeno mašinsko odgušenje wc šolje Palilula.