Otpušavanje wc šolje Beograd na vodi

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Beograd na vodi


Toaleti su napravljeni za rukovanje ljudskim otpadom i malim količinama posebno dizajniranog toaletnog papira koje se raspada kada dodirne vodu. Ako se neke druge vrste predmeta isperu, toalet se može preliti ili još gore oštetiti toalet ili njegove cevi.

Bacanje ovih stvari u wc šolju moglo bi da izazove hitnu situaciju.

Jedan od najčešćih razloga zašto je ljudima potreban vodoinstalater u slučaju nužde  je začepljen toalet. Kada vakum guma ne ukloni prepreku, vlasnici kuća i preduzeća pozivaju profesionalce da reše problem. Većina začepljenih toaleta rezultat je ispiranja određenih predmeta. Obavezno edukujte svakoga ko koristi vaše toalete da ne biste isprali bilo koji od ovih predmeta.

Zavoji za rane izrađeni su od materijala koji se neće raspasti u vodi. Plastični i pamučni materijali mogu se raširiti i protezati preko otvora cevi, što dovodi do toga da voda preliva iz toaleta. Ako zavoj ipak uspe da uđe u kanalizacionu cev, to bi moglo da stvori rezervu dalje u cevi, što bi moglo zahtevati kompleksniju intervenciju.

Može biti teško pronaći način za odlaganje ostataka opasnih tečnosti kao što su boje, rastvarači i deterdženti. Ispiranje ovih tečnosti u toaletu može prouzrokovati brzo oštećenje cevi. Hemikalije mogu prouzrokovati koroziju u bakarnim cevima, što rezultira pucanjem  cevi. 

Otpad od pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca ne sme se bacati u toalet. Njihov izmet može sadržati parazite koji se ne uklanjaju opštinskim sistemima za prečišćavanje vode. Glina i druge vrste legla šire se kad se potope. Kada se materijal proširi, to može prouzrokovati prepreku u toaletu. 

Zato je jedno od najčešćih pitanja vodoinstalatera kada pozovete, da li ste nešto od pomenutih stvari skoro bacali u wc šolju, jer na osnovu Vašeg odgovora, oni će znati koliki je problem zagušenja wc šolje i koju opremu je potrebno poneti.

Neke od stvari koej bacamo u wc šolju mogu veoma otežati otpušavanje wc šolje Beograd na vodi i zato su ovo ključne informacije za svakog vodoinstalatera.