Otpušavanje wc šolje Batajnica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Batajnica


Začepljen toalet je definitivno među tri najgore stvari sa kojima se treba suočiti u životu. Dobro, možda malo preterujemo, ali začepljeni toalet je nesumnjivo užasan. Srećom, možete probati sa par trikova pre nego što pozovete profesionalni vodoinstalaterski servis za otpušavanje wc šolje Batajnica.

Da li vam je toalet zapušen, ali nemate vakum gumu za otpušavanje wc šolje? Nema problema! Ovih 6 trikova pomoći će vam da je za čas otpušite.

Sledeći put, kada se dogodi da se vaša wc šolja ne može otpušiti - isprobajte ove jednostavne trikove kako biste sprečili veliki nered ili poplavu u kupatilu.

Obična stara topla voda


Koristite kantu da u toalet sipate 10-12 šolja vruće vode - nemojte koristiti kipuću vodu, jer bi toaletna šolja mogla pući. Pustite da vrela voda odstoji nekoliko minuta, a zatim je isperite. Ovaj divan trik trebao bi vam pomoći da razbijete bilo kakvu blokadu.

Koristite izbeljivač


Ako je vaš toalet pred izlivanjem, probajte izbeljivač za otpušavanje wc šolje. U posudu sipajte dve do tri šolje izbeljivača, a zatim šolju sapuna u prahu. Ostavite smešu da odstoji pet minuta, a zatim isperite wc šolju

Koristite žicu


Koristite žicu da bude što duža i ravnija kako bi stala u odvod toaleta. Spustite žicu  u odvod i pokušajte da razbijete sve što vam se čini da je dovelo do začepljenja. Posle par pokušaja isperite toalet.

Koristite šampon za otpušavanje wc šolje


Odličan trik za otpušavanje wc šolje je korišćenje šampona. Istisnite veliku količinu  šampona u wc šolju, a zatim nalijte kantu vrlo vruće vode (koja ne ključa!) - pustite da šampon i vrela voda odstoje 10 minuta. Ako primetite da nivo vode opada, ponovite postupak dok se toalet ne može isprati. Ako voda ne opada, pustite da šampon i topla vode stoje  još 10 minuta.

Plastična folija


Ponestaje opcija, a voda nastavlja da raste? Isprobajte ovaj pametni trik.Koristite plastičnu foliju da potpuno pokrijete svoju wc šolju - a zatim je isperite. Kako plastična folija počinje da se naduvava pritisak vazduha će prisiliti začepljenje kroz cev.

Kada isoristite sve trikove za koje ste čuli da wc šolja je i dlaje zapušena, jedino što Vam preostaje da pozovete profesionalce za vodovodne instalacije i otpušavanje wc šolje Batajnica da vam priteknu u pomoć Oni ipak, imaju više iskustva, pravu opremu i tehniku. Zato je najbolje pozvati ih što pre kako bi i šteta ali i troškovi bili manji.