Otpušavanje wc šolje Banjica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Banjica


O, ne! Vaš toalet je začepljen! Pokušali ste da koristite vakum gumu, ali izgleda da to ne pomaže! Da pozovete vodoinstalatera? Šta ako to ne možete da priuštite popravku? Bez brige. Vodoinstalater možda nije ni potreban. Postoji nekoliko trikova koje možete sami isprobati da biste otpušili  toalet.

Začepljen toalet je jedno, ali preplavljeni toalet je još gori. Da biste zaustavili toalet pre nego što se izlije, uklonite poklopac rezervoara i zatvorite zaklopku. 

Topla voda i deterdžent za pranje sudova. U wc šolju  dodajte malo vruće vode i malo deterdženta za pranje posuđa i sačekajte nekoliko minuta. Ovo može pomoći u razbijanju začepljenja i olakšavanju zaranjanja. Ipak, nemojte koristiti običan sapun za suđe, jer će se pretvoriti u penu.

Ako sve ovo ne uspe pozovite vodoinstalatera. Ako se voda zadržava u kadi, wc šolji ili lavaobou, najbolje je da pozovete vodoinstalaterski servis koji vam je preporučio prijatelj, rođak ili komšija. Oni će doći u najkraćem roku i proceniti koliko je zagušenje wc šolje i koliko je otpušavanje wc šolje Banjica trajati. Ponekad je  za veća zapušenja potrebno otpušavanje wc šolje mašinskim putem, a tada je procedura znatno duža jer se tom prilikom koriste mašine pod  pritiskom.

Profesionalni vodoinstalater je u mogućnosti da radi sve vrste intervencija, od otpušavanja wc šolja do otpušavanja kade, lavaboa, cevi.

Vodoinstalateri rade svaki dan pa i praznicima, za Prvi maj, Novu godinu, Božić, Uskrs i svim vremenskim uslovima. Nešto teže je raditi zimi kada su niske temeperature, jer tada se može desiti da se voda u cevima zaledi. Dok se leti dešava izlivanje vode, ali tada je podnošljivije jer je leti toplije, voda se brzo suši i stvari i nameštaj ukoliko dođe do poplave.

Zato ne čekajte da problem postane veliki, već ga sprečite na vreme, time ćete uštedeti novac  učiniti da se šteta ne proširi po celom objektu. Naročito su opasne poplave u stanu koje zahtevaju hitnu intervenciju.