Otpušavanje wc šolje Braće Jerković

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Braće Jerković


Kada dođe do zapušene wc šolje, skoro pa je verovatno da će nastati vanredna situacija u kući. Kada pozovete vodoinstalaterski servis i kada oni izađu na teren, gotovo je sigurno da ćete morati da sačekate sa korišćenjem toaleta kupatila i kuhinje i vode uopšte.

Ako nastane hitna situacija u vašem domu, možda će biti potrebno privremeno isključiti dovod vode u vaš dom. Naučite šta možete učiniti kako biste zaštitili porodicu dok se ne izvrše neophodne popravke

Kako održavati vodosnabdevanje tokom vanredne instalacije na vodovodu?


Iznenadni problem, kao što je puknuta cev, može zahtevati da grad ili vaši vodoinstalateri isključe dovod vode. To može značiti da vaš dom ostaje bez vode nekoliko sati dok se ne završe potrebne popravke za vodovod . 

Ako imate flaširanu vodu, koristite je za piće. Takođe će biti potrebno da flaširanu vodu koristite za pranje ruku, pranje zuba i kuvanje. Ne koristite vodu koja i dalje kaplje iz uređaja, jer bi mogla biti kontaminirana usled puknuća cevi.

Izbegavajte da uključujete mašinu za pranje posuđa, mašinu za veš ili bilo koji drugi uređaj koji troši vodu. Kada se zaustavi dovod vode u vaš dom, potražnja vode za jednim od ovih uređaja može oštetiti uređaj. Najbolje je izbegavati pranje posuđa ili veša dok se popravke na vašem vodovodnom sistemu ne završe

Ako ne možete da operete ruke onoliko često koliko vam je potrebno zbog hitne situacije u vodovodu, koristite sredstvo za dezinfekciju ruku. Sredstvo za dezinfekciju ruku pomoći će vam da uklonite bakterije sa ruku. Ako imate posebnu situaciju, poput bebe u pelenama, možda ćete želeti da sačekate u komšijskom domu dok se popravke vašeg vodovodnog sistema ne završe. To će vam omogućiti da održavate visoke standarde lične higijene za svoje zdravlje i sigurnost dok vodu ne budete mogli koristiti kod kuće kao i obično.

Zapušena wc šolja može napraviti veliki problem koji zahteva višesatnu intervenciju, ali ako pozovete stručan vodoinstalaterski servis za otpušavanje wc šolje Braće Jerković, budite sigurni da će intervencija trajati najkraće što može.