Hemikalije za otpušavanje wc šolje

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Jedna od najrazvijenijih disciplina u oblasti kućnih majstorija je otpušavanje wc šolje. Gotovo da nema osobe na ovom svetu koja se nije našla u problemu kada je zatekla zapušenu wc šolju ili lavabo. Iako svi to dobro znaju, ipak nam se dešava da bacamo ostatke hrane, ili ukoliko imamo decu, da ona bacaju razne predmete u wc šolju.

Zato većina ljudi kao prvu pomoć traži, instant rešenje u vidu neke hemikalije za otpušenje wc šolje. Na internetu postoje različiti proizvodi za otpušenje odvoda, hemijski proizvodi koji obećavaju instant rešenje i otpušenje od svih nečistoća.

Jedna od zanimljivijih i najdostupnijih je kombinacija sastojaka koje već imamo kod kuće, a koji prave takvu hemijsku reakciju koja dovodi do čišćenja odvoda.

Na prvom mestu tu su kombinacija sirćeta, sode bikarbone kao tradicionalnog recepta za uništavanje kompletne prljavštine i nečistoća.

U marketima se mogu naći i mnogobrojna hemijska sredstva, praškovi, tečnosti ili tablete koje se rastvaraju i nude magični efekat.

Ukoliko ste sami svoj majstor i volite da eksperimentišete, probajte najnovije sredstvo za trenutno otpušavanje wc šolja, lavaboa, sudopere sa trenutnim efektom.

Terminator prah ubija sve ostatke i naslage i ostavlja veoma lep miris. Veoma se jednostavno koristi a efekti su vidljivi nakon 10 minuta.

Sigurni smo da jedva čekate da ga isprobate. Odličan je i kao preventiva za čišćenje i lepši miris odvoda.

Ipak, u nekom situacijama ni čarolija ne pomaže. Kod starih kupatila i cevi koje nisu kontrolisane godinama, dešava se da su zapušenja toliko jaka da se mogu otkloniti samo ručno, odnosno uz pomoć profesionalnog alata. Zato ako ni jedno sredstvo ne pomogne, pozovite profesionalnog vodoinstalatera i uživajte u svom čistom kupatilu.